Speciale Evenementen & Privé Diners

Wij beschikken over een privé ruimte die wij voor u kunnen reserveren. Daarnaast denken wij graag mee in de organisatie van uw speciale evenement. Klik hier voor onze evenementenmap en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.....

Reserveren

U kunt via het online reserveringssysteem een reservering maken. Voor groepen groter dan 10 personen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen via 020-8223947.

E-mail

Stuurt u liever een e-mail? Klik hier

De keuken is geopend woensdag t/m zondag van 12.00 tot 20.30 uur..... Na 20.30 uur nemen wij geen nieuwe reserveringen meer aan, bent u vóór 20.30 uur binnen dan kunt u uiteraard tot sluit van onze gastvrijheid genieten.......

Lunch 12.00-14.30 uur, borrel 14.30-17.30 uur en diner 17.30-20.30 uur.....

Het restaurant sluit als de laatste gast tevreden en voldaan het restaurant heeft verlaten.

In overleg gaan wij op maandag en dinsdag wel open voor gezelschappen vanaf 20 personen. 

Zondag 1 december zijn wij tijdens de lunch gesloten i.v.m. besloten gezelschappen.

Reserveren? Bel met 020 8223947

 

Het restaurant

90 zitplaatsen

Het restaurant heeft 90 zitplaatsen die verdeeld zijn over tafels van verschillende grootte. Het maakt niet uit of u alleen komt met een een grotere groep, we kunnen altijd een mooi tafel voor u klaarzetten.

Naast het restaurant deel hebben we tevens een gedeelte waar u rustig koffie kunt drinken (al dan niet in combinatie met een heerlijk stuk gebak of petits fours). 

Moet u nog een paar e-mails versturen? Nog heel even werken? Ook dat kan bij ons. Maak gebruik van ons gratis Wifi en werk onder het genot van een goede koffie.

 

De privé kamer

25 zitplaatsen

Naast het restaurantdeel hebben we de beschikking over een gedeelte van het restaurant dat is af te scheiden van de rest. Deze privé kamer biedt plaats aan zo'n 25 gasten.

Erg geschikt voor een familiediner, verjaardag of werklunch bijvoorbeeld.

Naast deze privé kamer hebben we tevens moderne audiovisuele middelen in restaurant Rembrandt, die het mogelijk maken een vergadering of presentatie te organiseren. Heeft u hier interesse in laat het ons weten, we bespreken de mogelijkheden graag met u. 

reserveren? Bel: 020 - 8223947 of mail ons via ons contactformulier.