SPECIALE EVENEMENTEN & PRIVÉ DINERS

.

Wij verzorgen graag uw evenement, zowel privé als zakelijk.

We beschikken over een aparte, af te sluiten ruimte waar tot 30 personen plaats kunnen nemen. Dit alles met een schitterend uitzicht op onze replica van het Joodse Bruidje van Rembrandt.

Ook het hele restaurant is af te huren, we kunnen daardoor 110 zitplaatsen creëren en gecombineerd met sta tafels zelfs tot 150 personen huisvesten. Ook beschikken we over een mooi terras waar we ook nog ruim 50 zitplaatsen hebben.

We beschikken over moderne apparatuur, een beamer en een scherm geïntegreerd in het plafond en ook een individueel in te stellen geluidssysteem met microfoons. Maar ook een mooie vleugel waar u of wij een pianist voor kunnen inhuren.

Hieronder zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden van restaurant Rembrandt, maar uiteraard is alles naar uw wens aan te passen.

Belt of mailt u gerust voor meer informatie of een offerte op maat.

 

 

Wij beschikken over een privé ruimte die wij voor u kunnen reserveren. Daarnaast denken wij graag mee in de organisatie van uw speciale evenement. Neemt u gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Klik hier voor onze evenementenmap en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor voorstellen op maat.

Zin om gezellig bij te kletsen met vrienden, collega’s of familie onder het genot van een volledig verzorgde Hight Tea? Rembrandt verzorgt overheerlijke High Tea’s die geheel naar eigen wens in te vullen zijn. Geniet van een High Tea met diverse zoetigheden, hartigheden en natuurlijk verschillende theesoorten
Heeft u weleens aan een High Wine gedacht? Rembrandt organiseert namelijk ook heerlijke High Wine arrangementen. Geef uw wensen graag minimaal een week van tevoren aan ons door. Wij gaan dan direct aan de slag en communiceren zo snel mogelijk een passend voorstel op maat. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een geheel verzorgde High Tea of High Wine met u.

Evenementen

Voor grote gezelschappen verzorgt Rembrandt uw diner van A tot Z. Al uw wensen kunnen ingevuld worden, van de menukeuze tot de aankleding van het restaurant. Uiteraard hoeft het geen Sit Down dinner te zijn, een lopend buffet, een amuse proeverij of een fingerfood party behoort ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor onze evenementenmap en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Walking Dinner

Lekker ontspannen rondlopen met een drankje en een hapje. Een walking dinner is de ideale gelegenheid om u te mengen tussen uw gasten. Een walking dinner kunt u altijd en overal organiseren en Rembrandt ondersteunt u met de culinaire omlijsting. Kleine gerechten geserveerd op bordjes, amuselepels, vorkjes en glaasjes, zowel koud als warm. Kleine smaakbommetjes vullen uw maag......

Fingerfood

Heeft u een besloten feest, een product presentatie of een verjaardag? Vraag dan eens naar onze "fingerfood arrangementen". Bittergarnituren en fingerfood, zowel koud en warm, volgens de laatste trends. Makkelijk, snel en lekker.....

Klik hier voor onze evenementenmap en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.