Bijna open!

Bijna open!

Op woensdag 1 oktober en donderdag 2 oktober hebben we proefsessie voor genodigden georganiseerd om te toetsen of hetgeen we qua menu bedacht hadden goed ontvangen zal worden. 

We hebben geleerd van de feedback die we kregen. Nog een aantal kleine aanpassingen aan de kaart en gerechten gedaan. Nu kunnen we echt aan de slag.

Vanaf 6 oktober zijn wij open en ontvangen wij u graag voor lunch of diner. Loop eens bij ons binnen voor een heerlijke koffie, onze verse appeltaart of een gerecht van onze kaart.

Graag tot ziens.

De onthulling

De onthulling

Na een lange tijd van voorbereiden, uitwerken, bouwen, inrichten en uitstellen is dat dan zo ver. We kunnen van start. Restaurant Rembrandt kan zijn deuren openen en mensen uit de buurt verwelkomen. 

Dat was een goede aanleiding om op 1 oktober het fraaie naambord van het restaurant te laten onthullen door Marjan Sprecher - Israëls (Raad van Bestuur van Zonnehuisgroep Amstelland), Ronald Huiskamp (Ontwerper van restaurant Rembrandt) en Pieter Steenbergen (Directeur Bedrijfsvoering Zonnehuisgroep Amstelland). Dat deden zij samen met Aphra Eekhoudt die de dagelijkse leiding over het restaurant heeft.